Catalunya über alles!

CINEMA EN CATALÀ: “Catalunya über alles!”, del realitzador Ramón Térmens, serà projectat al cinema “El Lido” de Prada, dimarts 15 d’octubre 2019 a 21h00, en el marc d’una col·laboració establerta entre el Casal del Conflent, les “Ciné-Rencontres de Prades” i Òmnium Catalunya Nord. És una pel·lícula catalana subtitulada en francès.

”Un expresidiari, un immigrant a l’atur i un empresari d’èxit són els tres protagonistes d’aquest retrat de la Catalunya interior. Tres històries que reflecteixen una societat en conflicte obligada a reinventar-se o a saltar pels aires…”

Presentació per FILMINCAT

La xenofòbia, la intolerància i les dificultats que han de superar els nouvinguts al nostre país són alguns dels temes principals d’aquest film de Ramón Térmens. 
Un expresidiari, un immigrant a l’atur i un empresari d’èxit són els tres protagonistes d’aquest retrat de la Catalunya interior, on es posa de manifest el repte de la integració dels nouvinguts i de la tolerància de la gent del país, sota l’amenaça dels extremismes demagògics.