Dissabte 23 de març, el Casal del Conflent organitza el seu primer taller de cuina catalana, amb col·laboració amb la Christine Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.
Aquest taller no és només un taller de cuina sinó també un taller de llengua, sentir i parlar el català en un àmbit cuiner.
– De 9h a 12h, preparació dels plats que seran servits a l’àpat que seguirà. El nombre serà limitat a 8 persones.
– De 13h00 a 15h00, àpat. El nombre serà limitat a 25 persones.
– De 15h00 a 17h00, activitats (lectura de kamishibais, joc de Truc).
Menú
– Amanida catalana amb crema d’anxoves
– Galtes de porc confitades amb salpiquet de mongetes
– Braç de gitano
– Vi i café
El preu de la jornada (taller i/o àpat) és de 15€ per a tots els participants. Les inscripcions es prendran dins l’ordre d’arribada mitjançant el pagament dels 15€ (espècies o xec a l’ordre de « Casal del Conflent »).
En cas d’un nombre elevat de demandes, un altre taller serà organitzat a una data ulterior.
Per les inscripcions i per a tota informació:
Gerard Thorent: 06 19 23 01 52
Didier Payré: 06 19 19 19 22.