Dissabte 12 de setembre 2020, el Casal del Conflent torna a organitzar un taller de cuina catalana, el seu vuitè, amb col·laboració amb la Cristina Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.
Aquest taller no és només un taller de cuina sinó també un taller de llengua, sentir i parlar el català en un àmbit cuiner.
– De 8h30 a 12h, preparació dels plats que seran servits a l’àpat que seguirà. El nombre serà limitat a 8 persones.
– De 13h00 a 15h00, àpat sota la forma d’un bufet, per a mantenir la distanciació. El nombre serà limitat a 25 persones. Caldrà venir amb mascareta.
Menú
- Anxovada catalana
- Paté de singlar
- Bunyols de carbassons i albergínies
- Musclos gratinats amb all i oli
- Coques catalanes de llegums
- Escalivada a la manera de Nogarols
- Sopa freda de tomates
- Meló i cambajó
- Gelat de vainilla amb ametlles
- Merengues amb pinyons
- Vi i café
El preu de la jornada (taller i/o àpat) és de 15€ per a tots els participants. Les inscripcions es prendran dins l’ordre d’arribada mitjançant el pagament dels 15€ (espècies o xec a l’ordre de « Casal del Conflent »).
Per les inscripcions i per a tota informació:
Gerard Thorent: 06 19 23 01 52
Didier Payré: 06 19 19 19 22.