Dissabte 18 de febrer 2023, el Casal del Conflent organitza el seu desenovè taller de cuina catalana, amb col·laboració amb la Cristina Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.
Aquest taller no és només un taller de cuina sinó també un taller de llengua, sentir i parlar el català en un àmbit cuiner.
Dissabte 18 de febrer 2023, el Casal del Conflent organitza el seu desenovè taller de cuina catalana, amb col·laboració amb la Cristina Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.
– De 8h30 a 12h, preparació dels plats que seran servits a l’àpat que seguirà. El nombre serà limitat a 10 persones.
– De 13h00 a 15h00, àpat. El nombre serà limitat a 25 persones.
Menú
- Musclos a la gallega
- Trinxat de la Cerdanya
- Galeta dels reis
- Vi i café
El preu de la jornada (taller i/o àpat) és de 15€ per a tots els participants. Les inscripcions es prendran dins l’ordre d’arribada mitjançant el pagament dels 15€ (espècies o xec a l’ordre de « Casal del Conflent »).
Al final de l’àpat serà presentat el darrer kamishibai del Casal de Conflent, “El Saludador”.
Per les inscripcions i per a tota informació:
Gerard Thorent: 06 19 23 01 52
Didier Payré: 06 19 19 19 22