Dissabte 10 de desembre 2022 va tenir lloc el desevuitè taller de cuina catalana, a l’Hostal de Nogarols. Era organitzat pel Casal del Conflent i animat per la Cristina Riera. Els plats següents van ser guisats i servits al dinar:
Pasta fullada amb cebes confitades i anxoves
El repeix va ser acompanyat per vermut i diferents varietats de cava dels Cellers Monells, vinguts expressament per l’ocasió.
![Follow us on Facebook Facebook](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/facebook.png)
![Follow us on Twitter twitter](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/twitter.png)
![Find us on Linkedin linkedin](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/linkedin.png)
![Check out our instagram feed instagram](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/instagram.png)
![Check out our flickr feed flickr](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/flickr.png)
![Check out our foursquare feed foursquare](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/foursquare.png)
![Contact Us mail](https://casaldelconflent.cat/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/image/social/regular/96x96/mail.png)