Dissabte 20 de novembre 2021, el Casal del Conflent organitza el seu dotzè taller de cuina catalana, amb col·laboració amb la Cristina Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.
Aquest taller no és només un taller de cuina sinó també un taller de llengua, sentir i parlar el català en un àmbit cuiner.
– De 8h30 a 12h, preparació dels plats que seran servits a l’àpat que seguirà. El nombre serà limitat a 10 persones.
– De 13h00 a 15h00, àpat. El nombre serà limitat a 25 persones. Cal obligatòriament el pass sanitari i venir amb mascareta.
Menú
- Bufet amb:
- Verrina de sopa de carbassa
- Bunyols d’àpit nap i de colrave
- Xips casolanes
- Pasta fullada botifarra negra – compota de pomes
- Pissaladiera
- Musclos amb all i oli
- Torrades crema d’all i anxoves
- Formatges de productors locals, pa casolà, confitures
- Pastís de Sant Honorat
- Vi i café
El preu de la jornada (taller i/o àpat) és de 15€ per a tots els participants. Les inscripcions es prendran dins l’ordre d’arribada mitjançant el pagament dels 15€ (espècies o xec a l’ordre de « Casal del Conflent »).
Per les inscripcions i per a tota informació:
Gerard Thorent: 06 19 23 01 52
Didier Payré: 06 19 19 19 22.