Televisió i ràdio catalana al Conflent

Instal·lem una antena al Conflent perquè els ciutadans puguin veure i escoltar la programació de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals).

La Plataforma per la Llengua i el Casal del Conflent inauguraran l’antena, de televisió i ràdio, el proper dijous 13 de febrer. La situació dels mitjans audiovisuals en català a la Catalunya Nord és precària. Fins ara, la comarca del Conflent no rebia els canals en català.
Aquesta antena permetrà que els ciutadans de la zona puguin veure els canals de la televisió i ràdio pública catalana. Directament se’n beneficiaran 8.000 persones i, a través dels repetidors que s’instal·laran properament a la comarca, es cobrirà una zona habitada per més de 16.000 persones.

El Casal del Conflent vos convida a una roda de premsa el 13 de febrer a les 11:30 al seu local, carrer 18 d’Aragó, a Prada, per anunciar la posada en servei d’un repetidor per rebre els canals catalans al Conflent. Des de fa 10 anys, la nostra comarca era privada de la recepció dels canals catalans. La Plataforma per la Llengua i el Casal del Conflent s’han associat per reparar aquesta injustícia, el Rosselló, el Vallespir, la Cerdanya i el Capcir rebent aquests canals. La Plataforma per la Llengua i el Casal del Conflent també firmaran un acord de col·laboració per organitzar accions a favor de la llengua catalana a Conflent.

Si voleu venir al lloc on es col·locat el repetidor, sortirem en comboi a les 9:30 de l’aparcament del liceu de Prada per anar fins a Roca Gelera, al terme d’Eus, a costat de la carretera de Sornian.