51a Renovació de la Flama de la Llengua

Diumenge 2 de febrer tindrà lloc la 51a Renovació de la Flama de la Llengua catalana, esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Prada, el Casal del Conflent i l’entitat excursionista “Els Blaus” de Barcelona.

Els nostres amics catalans del sud arribaran dissabte i després de visitar Sant Miquel de Cuixà i Prada, assistiran a una presentació en català de Joan Lluís Lluís del seu últim llibre “Jo soc aquell que va matar Franco”, una ficció que va rebre el prestigiós Premi Sant Jordi el 2017. Tots els Conflentins que ho desitgin podran seguir aquesta conferència que tindrà lloc a les 19h30 al Firal.

Més informació sobre el llibre

Diumenge a les 11h00 es renovarà la Flama a la tomba de Pompeu Fabra, aquesta il·lustre hoste de Prada, exiliat sota el franquisme, que va normalitzar la nostra llengua. Es farà un homenatge a aquest gran patriota que va voler ser enterrat a Prada, en terra catalana. Després, els participants desfilaran des del cementiri cap a la ciutat, fins al Firal on s’oferirà un aperitiu per part del Municipi.