Anita no perd el tren

Una pel·lícula cada mes

Òmnium Catalunya Nord estrena una programació de cinema en català, subtitulat en francès, amb pantalla gran, a Catalunya Nord. A partir d’aquest mes de gener us proposarem un film cada mes. Comencem amb un cicle de tres pel·lícules del director Ventura Pons:  al gener Anita no perd el tren; al febrer El perquè de tot plegat, i al març Miss Dalí, una pel·lícula que competirà als premis Oscar amb 13 nominacions.

Anita no perd el tren serà projectada al cinema “El Lido” de Prada, dimarts 15 de gener 2019 a 21h00, en el marc d’una col·laboració establerta entre el Casal del Conflent, les “Ciné-Rencontres de Prades” i Òmnium Catalunya Nord.

Sinopsi

Anita no perd el tren: pel·licula de Ventura Pons basada en la novel·la “Bones obres” de Lluís-Anton Baulenas i protagonitzada per Rosa Maria Sardà, José Coronado i Mercè Arànega.

L’Anita veu com les tres dècades durant les quals ha treballat a la taquilla d’un cinema es desmunten, literalment: l’edifici és arrasat per construir un complex de cinemes. Incapaç de recuperar-se del xoc, cada dia torna al terreny on es construeix el nou complex. Per pura casualitat, acaba enamorant-se i enrotllant-se amb un home que condueix una excavadora en les obres.

Presentació per FilminCAT:

Comèdia protagonitzada per Rosa Maria Sardà i Jose Coronado que adapta la novel·la BONES OBRES de Lluís Anton Bauledas.

Anita veu com les més de tres dècades que ha estat fent de taquillera en un cinema de barri s’enfonsen literalment: el local va a terra per donar pas a unes multisales i ella és prejubilada perquè no lliga amb la nova imatge de l’empresa. Incapaç de remuntar el xoc, per inèrcia, continua anant cada dia al descampat on hi havia abans el cinema i on ara una constructora està aixecant les noves sales.

https://www.filmin.cat