Canvis als Pallagos del Conflent

El club de castellers té una nova presidenta. És al local del Casal del Conflent, carrer Aragó, que els Pallagos del Conflent, nom dels castellers de Prada, s’han reunit en assemblea general per tal d’escollir un nou despatx i equip tècnic. En efecte, després de 4 anys de bons i lleials serveis, Manu Branco ha decidit cedir el seu lloc de cap de colla i Muriel Taurinya deixar la seva funció de presidenta. La presidència dels Pallagos és ara assegurada per Paula Ramon Llobet, una castellera confirmada, que s’envolta d’un equip renovat, dinàmic i motivat. D’ara endavant projectes innovadors han estat considerats així que nombroses animacions per aquest nou equip ple d’entusiasme.
És doncs Danny Kibbey, de nacionalitat anglesa però català de cor i parlant la llengua d’aquí, que reprèn la torxa i es fa cap de colla amb un nou equip. Un primer entrenament sota la direcció de Danny s’ha fet el divendres 31 de març amb molta implicació de part dels participants.

Entrenaments a Vinçà, sala Gipulo, el dimecres, 19h – 20h30, i a Prada, al local al costat de l’estació, el divendres, 19h – 21h. Per contactar els Pallagos : 06 19 23 01 52.

(Traduït del diari L’Indépendant, 6/04/2017)

Canvis_Pallagos_Conflent

L’equip dels Pallagos amb Danny, el cap de colla, al centre amb la gorra i a la seva esquerra Paula, la nova presidenta. Foto E. C.