El perquè de tot plegat

Òmnium Catalunya Nord ha estrenat una programació de cinema en català, subtitulat en francès, amb pantalla gran, a Catalunya Nord. Es proposa un film cada mes a Prats de Molló, Oceja, Argelers, Cabestany i Prada. Comencem amb un cicle de tres pel·lícules del director Ventura Pons: “Anita no perd el tren”, “El perquè de tot plegat” i “Miss Dalí”, una pel·lícula que competirà als premis Oscar amb 13 nominacions.

“El perquè de tot plegat” serà projectat al cinema “El Lido” de Prada, dimarts 05 de març 2019 a 21h00, en el marc d’una col·laboració establerta entre el Casal del Conflent, les “Ciné-Rencontres de Prades” i Òmnium Catalunya Nord.

Presentació per FilminCAT:

Un dels majors èxits de tota la història del cinema català, basat en el recull de relats homònim de Quin Monzó, i protagonitzat per Pepe Rubianes, Lluis Homar, Pere Ponce, Àlex Casanovas, Sergi Mateu, Abel Folk, Mercè Pons i Rosa Novell, entre d’altres.
Fris minimalista en episodis sobre el comportament humà (desig, submissió, amor, gelosia, sensatesa, honestedat, sinceritat, passió, fe…) situat entre dues històries fantàstiques sobre la voluntat i el dubte. 

https://www.filmin.cat