Sem Catalunya Nord

El 29 de febrer, omplim Perpinyà de cultura.

El Comitè de Solidaritat Catalana convoca una fira d’entitats amb animacions diverses i solidàries i el Casal del Conflent hi participarà.

La vinguda del Consell per la República (catalana) a Perpinyà tindrà com a conseqüència la vinguda de desenes de milers de persones a la capital de Catalunya Nord. Per molta gent serà un primer contacte amb la realitat nord-catalana, una oportunitat per a descobrir un món associatiu que treballa des de dècades per a la llengua i la cultura catalanes, però també un món associatiu que denuncia la repressió que pateixen mileers de represaliats per l’estat espanyol.

El Comitè de Solidaritat fa una crida a les entitats, artistes, cantants, músics… a participar a la fira d’entitats

“SEM CATALUNYA NORD”

A la tarda del 29 de febrer a l’esplanada entre el Palau dels Congressos i el castellet, a uns 500 metres del Parc de les Exposicions.

Hi haurà diferents punts d’actuació simultanis, grups de música, gegants, grallers, castells… i evidentment sardanes amb la cobla “Sem Catalunya Nord” creada per l’ocasió.

Si seu nord-català, artista, responsable d’una associació de promoció i defensa de la llengua i cultura catalanes contacteu l’Adrià Bonjoch Ollé i vos proposarà un espai per a exposar, per a fer mostra del vostre talent.

Si seu músic de Cobla, adreceu-vos a la Leslie Malet-Salvador tocareu per una ballada de sardanes.

Les animacions començaran a les 2 de la tarda amb música de banda i s’acabaran a les 18h30 quan començarà l’HORA SOLIDÀRIA amb presos, exiliats i represaliats polítics. Sigueu presents a les 16h59, l’hora simbòlica quan tot s’acaba, quan tot comença de nou.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail