Caminada cívica al Canigó

Com cada any, el Foment 11 de setembre organitza une caminada cívica al Canigó. Es farà amb la col·laboració del Casal del Conflent i del Grup Pirinenc Excursionista Nord Català. El programa és el següent :

 

El divendres 7 de setembre : a partir de les 18 h 30, trobada al castell de Rià on serà llegit el projecte del Manifest anual. A continuació, sopar de germanor tret del sarró.

El dissabte 8 de setembre : sortida a les 7 h 00 de l’ajuntament de Rià Cirac cap a Escaró, passant per  Cornellà de Conflent, Fullà i Coll de Fins. Recepció a l’ajuntament d’Escaró a les 18 h 00. Sopar al git d’etapes “La Trobada” i vetllada amb el Maties Mazarico.

El diumenge 9 de setembre : sortida a les 7 h 00 d’Escaró pel GR, cap a Pi i Marialles. Nit al refugi de Marialles.

El dilluns 10 de setembre : de Marialles als Cortalets pel Pla de Cadí, Portella de Vallmanya i Puig Barbet. Trobada als Cortalets amb els companys que no hauran pogut fer el conjunt de la caminada. Nit al refugi dels Cortalets.

El dimarts 11 de setembre : sortida a les 4 h 30  del matí per l’últim tram fins al pic del Canigó, on serà llegit el Manifest mentre s’aixeca el sol.

Contactes per més detalls :

– foment@josoc.cat

– 06 18 57 76 48