Parelles Lingüístiques de català

Viviu l’experiència de les Parelles Lingüístiques de català

Des de fa una desena d’anys, existeix a Catalunya Sud un programa de perfeccionament de la llengua catalana original, innovador i simple que coneix un èxit molt gran : les Parelles Lingüístiques. Aquest programa posa en contacte dues persones que es comprometen a trobar-se unes deu hores per, simplement, parlar. Parlar del que vulguin, on vulguin i de la manera que vulguin. Es tracta d’un intercanvi humà enriquidor per les dues persones que el practiquen i que permet utilitzar la llengua catalana de manera informal però eficaç. Atenció : la persona que vol aprendre ha de tenir un mínim de coneixements en català ja que es demana que la conversa es faci en aquesta llengua.

El Casal del Conflent, en col·laboració amb la Casa de la Generalitat, posarà en marxa aquest programa amb un màxim de deu parelles lingüístiques que funcionaran durant els propers mesos.

La inscripció és gratuïta i permet, a més, de tenir descomptes en botigues i museus de Catalunya Sud. Que vulgueu ser aprenent o voluntari, informeu-vos a prop de : Violeta Tubert, 14 carrer Voltaire, 66500 – Prada (04 68 96 53 19 / 06 80 87 34 35, alentorndeprada@gmail.com).