44ena renovació de la flama de la llengua

 

El Casal del Conflent organitza com cada any l’acolliment del grup excursionista de Catalunya encarregat de renovar la Flama de la llengua a la tomba de Pompeu Fabra, el que va fixar les regles de la nostra llengua.

Els socis de l’Agrupació Excursionista “Catalunya” arriben el dissabte al matí i fem una passejada de Cirac (o de St Miquel de Cuixà segons l’hora i el temps ) fins a la torre de Corts ; tornem a menjar a Cirac o en una sala si fa fred (portar el pícnic a la motxilla).
La passejada es fàcil (2 horetes) i puja poc però es bonica i interessant culturalment.

A la nit, podem sopar amb el grup a l’escola Sant Josep a les 20:00 h. Els que es vulguin inscriure tenen de cridar el Jordi el més aviat possible.
Cap a les 21:00 h, animació amb el cantant Ramon Gual (cants i balls populars ). Tothom serà benvingut ; és l’ocasió de  passar-s’ho bé amb altres companys catalans.

El diumenge al matí a les 10:00 h, anem de Sant Josep fins al cementiri de Prada, passant per davant de la casa de Pompeu Fabra.
L’hi celebrem l’homenatge i se ”renova” la flama que portaran a Montserrat … Tot això s’acaba per una recepció a l’ajuntament de Prada (centre vila).

Podeu participar a tot, a una sola o dues d’aquestes activitats, segons l’interès o la vostra disponibilitat.

 

Pels horaris del dissabte a la tarda, podeu cridar el Jordi Taurinya : 06 09 54 32 23

Per l’animació amb Ramon , o el diumenge matí , veniu a les 9:00 h a l’escola Sant Josep.

 

El programa sencer de la 44ena renovació de la flama de la llengua catalana, del 2 al 24 de febrer 2013,  és pot consultar a la web de l’AEC.