Taller de cuina catalana (12)


Dissabte 20 de novembre 2021, el Casal del Conflent organitza el seu dotzè taller de cuina catalana, amb col·laboració amb la Cristina Riera de l’Hostal de Nogarols, cuinera i formadora.

Aquest taller no és només un taller de cuina sinó també un taller de llengua, sentir i parlar el català en un àmbit cuiner.

– De 8h30 a 12h, preparació dels plats que seran servits a l’àpat que seguirà. El nombre serà limitat a 10 persones.

– De 13h00 a 15h00, àpat. El nombre serà limitat a 25 persones. Cal obligatòriament el pass sanitari i venir amb mascareta.

Menú

  • Bufet amb:
    • Verrina de sopa de carbassa
    • Bunyols d’àpit nap i de colrave
    • Xips casolanes
    • Pasta fullada botifarra negra – compota de pomes
    • Pissaladiera
    • Musclos amb all i oli
    • Torrades crema d’all i anxoves
  • Formatges de productors locals, pa casolà, confitures
  • Pastís de Sant Honorat
  • Vi i café

El preu de la jornada (taller i/o àpat) és de 15€ per a tots els participants. Les inscripcions es prendran dins l’ordre d’arribada mitjançant el pagament dels 15€ (espècies o xec a l’ordre de « Casal del Conflent »).

Per les inscripcions i per a tota informació:

Gerard Thorent: 06 19 23 01 52

Didier Payré: 06 19 19 19 22.